Køb billig sportstøj & sportssko online hos Sjec.dk - Spar op til 70 % på mærkevarer!
Currencies  
 
Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Retur normalt overføres tilbage til USA behandlet inden for 7-10 arbejdsdage fra projektet. Du vil få besked, når din tilbagevenden er behandlet via e-mail.

I de næste 10 arbejdsdage efter, at vi ikke har modtaget dit afkast, vil vi bede dig om at fremlægge dokumentation for porto fra posthuset for at skrive et certifikat. Vi forbeholder os retten til at afvise en refusion, hvis du ikke kan give et certifikat udstedt.

Vi plejer at bruge den originale vil blive returneret til dig på samme måde at betale nogen penge til at købe modtaget.

Jeg mistede min tilbagevenden FORM

Hvis du har mistet din resultatopgørelse, så send en e-mail til os citere dit fulde navn og ordrenummer, og derefter returnere formularen vil blive sendt til dig via e-mail, kan du printe ud.

International Return
Desværre kan vi ikke tilbyde en gratis afkast service til vores udenlandske kunder. Retur lavet uden for Storbritannien, skal disse returneres i deres omkostninger. Men vil du ikke betale en udsætning gebyr.

Bemærk venligst, medmindre produktet er defekt, vil vi være berettiget til at inddrive omkostninger direkte fra dets nyttiggørelse produkt for dig. I dette sker, kan vi sat op til at re-deponere din refusion beløb og andre udgifter.

Back
Copyright © www.sjec.dk Powered by sportstøj & sportssko online